Кошик
6 відгуків
+380 (93) 410-72-94
+380 (96) 410-72-04
вул.Вінстона Черчилля 88 (Червоноткацька 88), Київ, Україна
WaterStar

Система ультрафільтрації молока продуктивністю 1000 л молока/год від виробника

  • В наявності
  • Код: OsFil-UF-M1000

від 634 768 ₴

Система ультрафільтрації молока продуктивністю 1000 л молока/год від виробника
Система ультрафільтрації молока продуктивністю 1000 л молока/год від виробникаВ наявності
від 634 768 ₴
+380 (93) 410-72-94
Відділ продажів
  • +380 (96) 410-72-04 Технічний відділ
+380 (93) 410-72-94
Відділ продажів
  • +380 (96) 410-72-04 Технічний відділ
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Виробляємо під замовлення системи ультрафільтрації молока будь-якої продуктивності.

ПРИНЦИП ДІЇ УЛЬТРАФІЛЬТРАЦІЇ:

Молоко (або сквашенная суміш) для виробництва сиру концентрується на ультрафільтраційний установці, яка монтується окремо або агрегатується з пастеризаційно-охолоджувальної установкою, обробної суміш для виробництва сиру. Поділ компонентів відбувається на мембрані під надлишковим тиском. Молоко подається тангенціально (уздовж мембрани). Частина розчину, яка проходить через мембрану, так званий пермеат, містить крім води лактозу і мінеральні речовини в концентраціях, близьких до концентрацій у вихідному молоці (в технології виробництва сиру - це нецільовий продукт). Високомолекулярні сполуки, до яких належать білки, за рахунок видалення частини розчину концентруються.

Дана технологія дозволяє підвищити концентрацію білка в молоці від 3 до 4, 6, 8, 10 або 12 % і тим самим зменшити об'єм молока, яке подається до ванни сыроформирователей.

Реалізація процесу ультрафільтрації може проходити в двох температурних режимах: холодний (температура молока 8-12 ° С) і гаряче (температура – 48-55 ºС).

В даному реченні розглядається холодний режим, який передбачає переробку знежиреного молока з температурою не вище 12 ° С. Концентрат на виході містить близько 17-21% сухих речовин і може використовуватись при виробництві сиру. За рахунок високій виборчій здатності мембрани, в концентраті залишається більше 99 % білків, у тому числі і сироваткових, що знижує їх втрати при виробництві сиру.

ПЕРЕВАГИ ТЕХНОЛОГІЇ УЛЬТРАФІЛЬТРАЦІЇ:

1. Зменшення витрат закваски і ферментів до 60 %.

2. Уменьшение длительности образования творожного сгустка за счет повышения количества сухих веществ в исходном продукте.

3. Нет проблемы сезонного снижения концентрации белков в молоке (нормализация по белку).

4. Уменьшение почти в 2 раза объема сыроизготовителей (ванн) для выработки продукции (или увеличение производительности существующих почти в 2 раза), снижается количество сыворотки на 30 %.

5. Увеличение выхода творога на 2-3 % за счет снижения потерь белков.

6. Возможность расширения ассортимента выпускаемой продукции

БАЗОВАЯ КОМПЛЕКТАЦИЯ (все выполняется в санитарном исполении):

  • рама з нержавіючої сталі AISI 304
  • комплект насосів
  • мембранодержатель в санітарному виконанні
  • комплект мембран
  • манометри
  • ротаметри концентрату, пермеата
  • запірна арматура AISI 304
  • термометр
  • кожухотрубний теплообмінник
  • балансний танк
  • пускач насоса

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Продуктивність по вихідному молоку – 1000 л/год

Продуктивність по концентрату (ретентату) при вмісті сухих речовин 17% - близько 500 л/год

Продуктивність по пермеату – близько 500 л/год

Тривалість роботи установки в день – до 20 годин

Тривалість регенерації в день – 3-4 години

Температура вихідного молока – 8-12 ºС

Вміст жиру в молоці після сепарації – не більше 0,05%

Габарити (орієнтовні), мм:

висота – 1800

ширина – 1000

довжина – 3400

Характеристики
Користувацькі характеристики
Гарантия12 місяців
Країна-виробник товаруУкраина
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 634 768 ₴
Контакти
+380 (93) 410-72-94
Відділ продажів
+380 (96) 410-72-04
Технічний відділ
вул.Вінстона Черчилля 88 (Червоноткацька 88), Київ, Україна
WaterStar
+380934107294+380934107294+380934107294
Ігор

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner